EVENIMENTE‎ > ‎

A început programul A DOUA ȘANSĂ!

posted 17 Feb 2018, 05:25 by Proiecte ASSOC
În Cheud și oamenii mari merg la școală!

Dorim să vă transmitem, dumneavoastră, tuturor celor care ne-ați primit în satul Cheud, mulțumirea pe care o avem atât față de contribuția adusă de Școala Gimnazială Traian Crețu, parteneră în proiect, prin doamna director Luminița Cordea, pentru toate demersurile și eforturile făcute și pe care le face în continuare, astfel  încât să se poată organiza și derula cele doua grupe de program A doua șansă, dar și localnicilor care și-au menținut interesul pentru continuarea studiilor.

Apreciem dorința localnicilor de a-și îmbunătăți condiția socială inclusiv prin completarea studiilor din învățământul secundar inferior, adică clasa a V-a.

Suntem convinși că nu e ușor să vă lăsați zilnic, preț de câteva ore și luni, de o parte toată treaba și grijile de acasă, pentru a merge acum, adulți, la școală. De aceea, nu putem decât să vă apreciem!
Mai apreciem, eforturile cadrelor didactice care fac naveta zilnic în Cheud din localități mai apropiate sau mai îndepărtate, precum și naturalețea cu care-și desfășoară actul didactic, adaptat cu atâta ușurință la interesele și așteptarile elevilor, adulti, de astă dată.

Vă dorim succes, să terminați cu bine clasa a V-a și să ne revedem la toamnă, în clasa a VI-a.

Comments