EVENIMENTE‎ > ‎

Anunţ privind reluarea desfăşurării cursului de Lucrător în comerţ Gr. III - activitatea de practică

posted 11 Jun 2020, 02:25 by Proiecte ASSOC   [ updated 11 Jun 2020, 02:26 ]
            Nimic nu mai e cum a fost. O sintagmă pe care o auzim frecvent în ultima vreme şi care ne va mai însoţi, din păcate, o bună bucată de timp. După mai multe săptămâni de pauză, impusă pentru a frâna răspândirea pandemiei de coronavirus, ne străduim să revenim la normal cu toate activitățile proiectului.
            În cadrul Activității 2.1-  Formarea profesională, revenim în forță și reluam desfășurarea cursului de Lucrător în Comerț grupa nr. III cu activitatea de practică. Având în vedere că reluăm activitatea în perioada stării de alertă în contextul gestionarii riscului de răspândire a infecţiei cu COVID -19 atât ASSOC cât şi  furnizorul de formare profesională se asigură că aplică toate măsurile necesare protejării tuturor persoanelor implicate în implementarea activităţii (echipa de proiect, grup ţinta, etc)  aşa cum sunt ele dispuse de către autoritățile publice;
            Activitatea de practică se desfășoară în perioada 10.06.2020 – 23.08.2020  fiind structurată în 2 grupe având următorul program:
  • Grupa 1: luni-vineri: 9:00-13:00 și sâmbătă: 8:00-14:00
  • Grupa 2: luni-vineri:16:00-20:00  și sâmbătă:14:00-20:00
        Cursul se desfășoară în incinta Căminului Cultural "Angela Buciu" Cheud și când vremea permite desfășurarea activității în aer liber activitatea se desfășoară în curtea Căminului Cultural "Angela Buciu" Cheud.
        Programul de formare profesională se va finaliza cu susţinerea examenului de către participanţii din grupul ţinta a proiectului şi acordarea către absolvenţi a certificatelor de calificare. Pe intraga perioada de derulare a cursului participanţii au primit hrana şi la finalizarea cursului  vor fi acordate subvenţii.
        Activitatea 2.1 Formarea Profesională din cadrul proiectului “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, sunt prevăzute ca rezultate: 169 de participanţi la programe de formare profesională din care 65 participanţi la cursuri de iniţiere şi 104 la cursuri de calificare de nivel 1; 5 cursuri de iniţiere (5 grupe, 65 persoane, în medie 13 participanţi/grupă, 280 ore/curs de iniţiere); 8 cursuri de calificare nivel 1 (8 grupe, 104 persoane, în medie 13 participanţi/grupă, 360 ore/curs de iniţiere); 13 programe de formare profesională furnizate;

Pentru informații suplimentare putem fi contactaţi la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.