EVENIMENTE‎ > ‎

,,Combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului” - Anunț desfășurare seminar 3

posted 18 Feb 2019, 02:14 by Proiecte ASSOC   [ updated 1 Mar 2019, 08:11 ]


Data: 18.02.2019


            Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementeaza impreuna cu partenerii- Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea -
            Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevăzute intervenții în domeniul combaterii discriminării și promovării multiculturalismului. Această activitate prevede, printre altele și organizarea a  6 seminarii cu tematică în combaterea discriminării și promovării multiculturalismului.
În data de 21.02.2019 va avea loc în localitatea Cheud, Com. Napradea, Școala Primară Cheud 2,  jud. Salaj, începând cu ora 16:00 – Seminarul nr. 3  (din totalul celor 6)  cu tematica: ,,Combaterea discriminarii și promovarea multiculturalismului”.

La eveniment sunt așteptate 12 persoane, romi și non romi din comunitatea locală, reprezentanți ai instituțiilor de la nivel local și județean, din domeniile social, medical, educație, justiție, cultural și culte, ong-uri.  
Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat în vederea participării la acest eveniment.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.