EVENIMENTE‎ > ‎

Curs Lucrator in comert, grupa a doua - Examen final

posted 1 Feb 2019, 04:17 by Proiecte ASSOC   [ updated 1 Feb 2019, 04:40 ]


            Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Sociala ASSOC, in calitate de beneficiar implementeaza impreuna cu partenerii- Comuna Năpradea si Scoala Gimnaziala “Traian Cretu“ Napradea.

            Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
In cadrul proiectului, prin activitatea 2.1 Formarea Profesionala, sunt prevazute ca rezultate: 169 de participanti la programe de formare profesionala din care 65 participanti la cursuri de initiere si 104 la cursuri de calificare de nivel 1; 5 cursuri de initiere (5 grupe, 65 persoane, in medie 13 participanti/grupa, 280 ore/curs de initiere); 8 cursuri de calificare nivel 1 (8 grupe, 104 persoane, in medie 13 participanti/grupa, 360 ore/curs de initiere); 13 programe de formare profesionala furnizate;
               In 29 septembrie 2018, s-a dat startul  cursului de calificare nivel I - Lucrator in comert grupa II din cadrul proiectului “TRAISAREL DEMNO ANDA CHEUD – Servicii integrate pentru o viata demna”. Alcatuirea grupei a fost mixta. Initial au fost 15 persoane inscrise, insa pana in final au ramas 13 persoane, din care 12 femei si 1 barbat, care au frecventat cursul cu seriozitate si dorinta de a iesi din situatia de risc in care se afla si de a reduce la maximum efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă.
                In data de 21.12.2018 a avut loc in incinta Scolii Gimnaziale "Petre Hossu" Cheud din localitatea Cheud, Com. Napradea, jud. Salaj, incepand cu ora 16:00 –  a avut loc examenul final al cursului Lucrator in comert Gr.II.  Examenul a cuprins 2 probe: una teoretica ( test grila) si una orala (prezentarea unui produs). La examen s-au prezentat 13 persoane. Participantii au fost bine pregatiti si au promovat toate probele,  notele finale obtinute fiind intre 9 si 10.
                Multumim cursantilor pentru seriozitatea de care au dat dovada si le dorim succes mai departe!
Pentru informații suplimentare putem fi contactati la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.