EVENIMENTE‎ > ‎

Eseuri/povesti/compuneri elaborate de participanții la a doua ședință a Concursului școlar ,,Eu nu discriminez!”

posted 21 Feb 2019, 05:49 by Proiecte ASSOC   [ updated 21 Feb 2019, 05:50 ]
    Evenimentul  “Concursul școlar”  a constat în alcătuirea de eseuri/povești sau compuneri cu tematica combaterii discriminarii și promovării multiculturalismului  și a fost organizat în 3 școli din județul Sălaj.
            În perioada 14-25 Ianuarie 2019 acest eveniment   a avut loc în cadrul următoarelor instituții școlare -  Școala Gimnazială  “Petre Hosu” Cheud,  Școala Gimnazială “Traian Crețu” Năpradea, Grup Școlar “Octavian Goga” Jibou, jud. Sălaj, în intervalul orar cuprins între orele 12:00-14:00 - Concursul școlar nr. 2 - cu tematica: ,,Eu nu discriminez!”.
La eveniment au participat  90 de elevi (30 de elevi din fiecare instituție școlară).
            După predarea și evaluarea lucrărilor s-a ajuns la concluzia ca nu se pot compila în format editabil frumoasele gânduri și emoția transmisă de acești  copii prin lucrările lor. De aceea fiecare persoană poate să tragă propriile concluzii atunci când parcurge lucrările pe care le atașăm prezentului articol. La finalizarea concursului, dorința manifestată de copii  a fost să revenim în cadrul scolii  și cu alte propuneri de activități. Bucuria și exprimarea sinceră s-a citit pe chipul acestor elevi.
            Participanții au primit diplome, tricouri și sepci cu mesaje antidiscriminare. Elementele care confirmă că această activitate și-a atins obiectivele sunt: seriozitatea cu care s-a participat la eveniment, sinceritatea care s-a desprins din exprimarea copiilor, bucuria elevilor manifestată la primirea recompenselor și nu în ultimul rând emoția și trăirea așternute pe colile de hârtie.
        Mulțumim și pe această cale instituțiilor școlare pentru interesul manifestat în vederea participării la acest eveniment.

https://drive.google.com/open?id=1oHKitkWqwk03hvLg6hfJIF1bWNCZ3q4p