EVENIMENTE‎ > ‎

Eveniment sportiv nr.4: Meci de fotbal

posted 12 Sept 2019, 08:41 by Proiecte ASSOC   [ updated 15 Oct 2019, 01:01 ]
           

            Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementează împreună cu partenerii - Comună Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea, proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
            În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevăzute intervenţii în domeniul combaterii discriminării şi promovării multiculturalismului. Această activitate prevede, printre altele şi organizarea a  6 evenimente sportive: de tip atletism, fotbal, handbal.
           În data de 11.09.2019 va avea loc în localitatea  Com. Năpradea, în curtea Şcolii Gimnaziale “Petre Hossu” din Cheud,  jud. Sălaj, începând cu ora 12:00 – Evenimentul sportiv nr. 4  - MECI DE FOTBAL.
            La meciul de fotbal vor participa jucătorii echipei de fotbal Năprădeana, alături de tinerii din comunitatea din Cheud. La eveniment sunt aşteptate 30 persoane, copiii preşcolari din Cheud, romi şi non romi. Participanţii vor primi echipamente, mingi, masa, diplome şi cupa. Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat în vederea participării la acest eveniment.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.