EVENIMENTE‎ > ‎

Examen final - Curs Lucrator în comerț Gr. III

posted 14 Oct 2020, 05:26 by Proiecte ASSOC

            Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementeaza impreuna cu partenerii- Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea.
            Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
            In perioada  12.03.2020 – 12.08.2020 ( cu o perioada de   suspendare pe perioada starii de urgenta ) s-a desfasurat  cursul de calificare nivel I - Lucrator in comert grupa III din cadrul proiectului “TRAISAREL DEMNO ANDA CHEUD – Servicii integrate pentru o viata demna”.
Alcatuirea grupei a fost mixta. Initial au fost 23 persoane inscrise, insa pana in final au ramas 22 persoane, din care 8 femei si 14 barbati, care au frecventat cursul cu seriozitate si dorinta de a iesi din situatia de risc in care se afla si de a reduce la maximum efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă.
            În data de 16.10.2020 a avut loc in incinta Caminul Cultural "Angela Buciu" Cheud, jud. Salaj, incepand cu ora 17:00 –  a avut loc examenul final al cursului Lucrator in comert Gr.III.  Examenul a cuprins 2 probe: una teoretica ( test grila) si una orala (prezentarea unui produs). La examen s-au prezentat 22 persoane. Participantii au fost bine pregatiti si au promovat toate probele,  notele finale obtinute fiind intre 9 si 10.
Multumim cursantilor pentru seriozitatea de care au dat dovada si le dorim succes mai departe!
Pentru informații suplimentare putem fi contactati la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.

Comments