EVENIMENTE‎ > ‎

Anunţ desfăşurare eveniment

posted 18 Sept 2019, 06:16 by Proiecte ASSOC   [ updated 15 Oct 2019, 01:03 ]

„CALEA DESTINULUI"
Festival interetnic, Ediția a II-a

        Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementează împreună cu partenerii - Comună Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea - proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
        În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevăzute intervenții în domeniul combaterii discriminării și promovării multiculturalismului. Această activitate prevede, printre altele şi organizarea a unui  Festival interetnic cu 3 ediții.
        În 19 – 20 Septembrie 2019 va avea loc în localitatea Cheud, Com Năpradea, Căminul Cultural Cheud “Angela Buciu”,  jud. Sălaj, în intervalul orar 16:00 – 20:00 – Evenimentul "Festival interetnic -  Ediția a II-a CALEA DESTINULUI".
        La festival vor fi prezentate: vizionări de filme artistice și documentare specifice, activități culinare, worshopuri în meșteșugărit, spectacole de muzică și dansuri tradiționale, expoziții cu lucrări ale copiilor din cadrul comunității.
        Programul este potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, fiecare găsind ceva interesant de văzut și făcut în timpul festivalului “Calea Destinului”. Vrem ca oamenii din Cheud să trăiască în bună pace, să își redobândească stima de sine și încrederea în forțele proprii, iar prin proiectul derulat în localitate desfășurăm acțiuni care au ca rezultat schimbarea în bine a micuței comunități sălăjene.
        Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat în vederea participării la acest eveniment.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.