EVENIMENTE‎ > ‎

Pregătiri de Sărbători în comunitatea Cheud

posted 4 Dec 2018, 23:31 by Proiecte ASSOC   [ updated 5 Dec 2018, 00:11 ]
Șezătoarea interetnică
,, Gătatul casei și pregătirea colinzilor”

        Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementeaza impreuna cu partenerii- Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea.
        Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
        În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevazute interventii în domeniul combaterii discriminarii si promovarii multiculturalismului. Aceasta activitate prevede, printre altele si organizarea a 9 sezatori interetnice.
        În data de 05.12.2018 va avea loc in localitatea Cheud, nr. 289, Com. Napradea, jud. Salaj, incepand cu ora 16:00 - Sezatoarea nr. 5 ( din totalul celor 9) cu tematica: Gătatul casei și pregătirea colinzilor. Titlu: ”Cine sade-n astă casă”
        La eveniment sunt asteptate 12 participante din gupul tinta, femei rome din Cheud. Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat in vederea participarii la acest eveniment.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.