EVENIMENTE‎ > ‎

Servicii psihosociale - Lotul doi

posted 20 May 2019, 08:22 by Proiecte ASSOC   [ updated 20 May 2019, 08:23 ]
 
   
    Echipa multidisciplinara A4  continua oferirea de servicii psihosociale pentru al doilea lot de persoane si  familii din grupul tinta din Cheud.
        Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementeaza impreuna cu partenerii- Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea -
        Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
        In cadrul proiectului, prin activitatea  A4 – Interventii in domeniul dezvoltarii/furnizarii de servicii sociale si medicale, echipa multidisciplinara continua oferirea de servicii psihosociale pentru al doilea lot de persoane si respectiv familii din grupul tinta. In cadrul actiunilor intreprinse in mod direct cu beneficiarii proiectului din al doilea lot,  s-au  realizat activitati de identificare a nevoilor membrilor familiilor din grupul tinta. S-au desfasurat activitati de consiliere psihosociala, atat in grup cat si individual, in functie de  nevoile  si caracteristicile grupului si varstei.
      
        In aceasta etapa a activitatii toata atentia s-a indreptat catre copii sub deviza „TOTI COPIII LA GRADINITA”. In cadrul activitatilor de consiliere psihosociala  copiii au invatat faptul ca munca presupune o atitudine „altfel”. La activitati au luat parte si adulti si s-au realizat actiuni de munca in echipa. Expertii proiectului  prin aceste activitati au incercat sa  transmita copiilor valori precum, responsablitatea, munca in echipa, bucuria de a munci  impreuna.
        Aceste actiuni au fost realizate in cadrul Activitatii 4 – Interventii in domeniul dezvoltarii/furnizarii de servicii sociale si medicale;
        Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.